Γνωρίστε μας

Μάθε περισσότερα για εμάς.

Νέοι Ασθενείς

Νέοι Ασθενείς

Η διαγνωστική επίσκεψη περιλαμβάνει :

Γιατί να μας επιλέξετε

Γιατί να μας επιλέξετε

Καλώς ήλθατε στο dental cosmetic studio .To οδοντιατρείο μας βρίσκεται σε μια πολύ βολική τοποθεσία των Αμπελοκήπων στο κέντρο των Αθηνών  με εύκολη πρόσβαση με το metro που απέχει μόλις 100 μέτρα (στάση αμπελόκηποι –μπλε γραμμή προς αεροδρόμιο) όπως και με τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς (λεωφορεία – τρόλει ) με στάσεις σε απόσταση αναπνοής στους δυο κεντρικούς οδικούς άξονες (λεωφόρος Κηφισίας  και Αλεξάνδρας) που περικλείουν το  οδοντιατρείο μας.

Κάμερα Διάγνωσης Τερηδόνας

Κάμερα Διάγνωσης Τερηδόνας

Η ενδο-στοματική κάμερα είναι ένα διαγνωστικό οδοντιατρικό εργαλείο που επιτρέπει στον  Dr. Τσαούση  να βρει τις  προβληματικές περιοχές προτού ξεφύγουν από τον έλεγχο  και χρειάζονται επιθετική θεραπεία.

Η ενδο-στοματική κάμερα  Dürr VistaCam iX  καταγράφει τις εικόνες των δοντιών, των ούλων και προσφέρει, χάρη στην αυτόματη εστίαση,

εικόνες της υψηλότερης σαφήνειας και ευκρίνειας. Η  λεπτή κεφαλή της επίσης

επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στους γομφίους (πίσω δόντια)  και μεταφέρει  κοντινές λήψεις  φωτογραφιών στην οθόνη του υπολογιστή. Χρησιμοποιώντας την πρωτοπόρα  διαγνωστική  ενδο-στοματική κάμερα εξαιρετικής ανάλυσης HD VistaCam iX HD, ο Dr.Τσαούσης ,όπως και κάποιοι άλλοι πρωτοπόροι οδοντιάτροι στην Αθήνα, με αφοσίωση στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση τερηδόνας , θέτει νέα

πρότυπα επικοινωνίας ασθενούς και τεκμηριωμένης με ψηφιακή απεικόνιση  (φωτογραφία) διάγνωσης της τερηδόνας καθώς και στην απεικόνιση της πλάκας με πρακτικό αποτέλεσμα  να εξοικονομείτε  χρόνο και χρήμα.

Οι λεπτομερείς εικόνες από την ενδο-στοματική κάμερα  Dürr VistaCam iX  με τις διαγνωστικές κεφαλές που χρησιμοποιεί μας επιτρέπουν να δούμε τις προβληματικές  περιοχές με κατάγματα και τερηδόνα που δεν μπορεί να αντιληφθεί ούτε το πιο εξασκημένο και έμπειρο μάτι οδοντιάτρου αλλά και που δεν είναι ορατές ακόμα και με ακτινογραφία.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε  να συζητήσετε την κατάστασή σας ως ενημερωμένος συνεργάτης με τον οδοντίατρο  και να συμμετέχετε στις  αποφάσεις για την  οδοντική θεραπεία που θα ακολουθηθεί. Το εξελιγμένο λογισμικό της  ενδο-στοματικής κάμερας  παρέχει ακριβή αποτελέσματα στον Dr. Τσαούση    ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τις καλύτερη για εσάς  οδοντική θεραπεία.

Ασφαλής Οδοντιατρική Χωρίς Υδράργυρο

Ασφαλής Οδοντιατρική Χωρίς Υδράργυρο

Δημοσιευμένη έρευνα δείχνει ότι ο υδράργυρος είναι πιο τοξικός από τον μόλυβδο, το κάδμιο ή το αρσενικό.

Η Φιλοσοφία μας

Η Φιλοσοφία μας

Οι εξελίξεις στην οδοντιατρική τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς νέες τεχνολογίες και ανακαλύψεις επιστημονικές έρχονται να παραγκωνίσουν αρκετά από αυτά που ίσχυαν μέχρι τώρα.

Τέλος στο φόβο του οδιαντιάτρου

Τέλος στο φόβο του οδιαντιάτρου

Γιατί να προκαλεί φόβο η επίσκεψη στον οδοντίατρο; Στατιστικές έρευνες στην Ευρώπη και την Αμερική έχουν δείξει ότι οι πιο

Βιογραφικό

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Λαμία Φθιώτιδας, όπου και πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια. 

Ανώδυνη Οδοντιατρική

Ανώδυνη Οδοντιατρική

Γιατί να προκαλεί φόβο η επίσκεψη στον οδοντίατρο; Στατιστικές έρευνες στην Ευρώπη και την Αμερική έχουν δείξει ότι οι πιο πιθανοί λόγοι που οι ασθενείς καθυστερούν την ετήσια επίσκεψή τους στον οδοντίατρο είναι οι εξής:

Τρόποι Πληρωμής

1)Με μετρητά στο Ιατρείο μας

2)Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

3)Χρέωση  Πιστωτικής κάρτας με έως 12 άτοκες δόσεις για ποσά άνω των 150 ευρώ

4)Χρήση Χρεωστικής  κάρτας