Γιατί να μας επιλέξετε

Γιατί να μας επιλέξετε

Καλώς ήλθατε στο dental cosmetic studio .To οδοντιατρείο μας βρίσκεται σε μια πολύ βολική τοποθεσία των Αμπελοκήπων στο κέντρο των Αθηνών  με εύκολη πρόσβαση με το metro που απέχει μόλις 100 μέτρα (στάση αμπελόκηποι –μπλε γραμμή προς αεροδρόμιο) όπως και με τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς (λεωφορεία – τρόλει ) με στάσεις σε απόσταση αναπνοής στους δυο κεντρικούς οδικούς άξονες (λεωφόρος Κηφισίας  και Αλεξάνδρας) που περικλείουν το  οδοντιατρείο μας.

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στοματικής υγειονομικής περίθαλψης στους ασθενείς μας σε οικονομικές τιμές . Οι υπηρεσίες που παρέχουμε  περιλαμβάνουν από τις συνήθεις εξετάσεις και καθαρισμούς  έως αποκαταστάσεις με εμφυτεύματα, χειρουργικές εξαγωγές φρονιμιτών ,ολικές αποκαταστάσεις φθαρμένων οδοντοστοιχιών ,κινητές ολικές και μερικές οδοντοστοιχίες, αποκαταστάσεις αισθητικής οδοντιατρικής με όψεις πορσελάνης και ρητίνης  σε συνδυασμό με λεύκανση ,όπως  ενδοδοντική και περιοδοντική  θεραπεία μαζί με  ακινητοποίηση δοντιών με κινητικότητα ή επανατοποθετησή τους στο οδοντικό τόξο.

Η ζεστασιά και η οικειότητα που χαρακτηρίζει τους χώρους του Ιατρείου, χαρακτηρίζει και τη φιλοσοφία μας,  δίνοντας στους ασθενείς μια χαλαρωτική αίσθηση πριν υποβληθούν σε οποιαδήποτε οδοντιατρική θεραπεία.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το τρίπτυχο συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση ,χρήση μηχανημάτων  σύγχρονης τεχνολογίας στη διάγνωση και εκτέλεση της θεραπείας και ηθική αντιμετώπιση του ασθενή είναι τα συστατικά για μια πετυχημένη  οδοντιατρική  θεραπεία και έναν ήρεμο ,ικανοποιημένο και χαρούμενο  ασθενή.

Αριστεία στην οδοντιατρική περίθαλψη

Ψάχνετε έναν οδοντίατρο στην Αθήνα; Εδώ είστε σε καλά χέρια. Στο οδοντιατρείο μας Dental Cosmetic  Studio  πραγματοποιούμε τις οδοντιατρικές μας εργασίες με πολύ υψηλές προδιαγραφές  χρησιμοποιώντας μόνο τα πιο σύγχρονα υλικά και εξοπλισμό. Οι οδοντιατρικές επεμβάσεις μας  ακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και εναρμονίζονται με την  φιλοσοφίας της σύγχρονης οδοντιατρικής για ελάχιστη παρέμβαση στα δόντια.  Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε ανάμεσα στους καλύτερους οδοντίατρους στην Αθήνα  και  οι παρεχόμενες υπηρεσίες  μας να διατηρούνται στα υψηλότερα πρότυπα. Συνεχίζουμε να επανεπενδύουμε στην  εκπαίδευση και  την υλικοτεχνική υποδομή του ιατρείου μας ,που θα μας επιτρέψει να σας παρέχουμε την καλύτερη οδοντιατρική περίθαλψη σε ένα άνετο περιβάλλον χωρίς πόνο με υψηλό αίσθημα ηθικής.

Αισθητική οδοντιατρική υψηλών απαιτήσεων

Η εκτεταμένη και συνεχώς ανανεούμενη εκπαίδευσή μας στην αισθητική οδοντιατρική τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας μας δίνει την δυνατότητα να εφαρφόσουμε όλες  τις τελευταίες  εξελίξεις και τεχνικές διαδικασίες αισθητικής οδοντιατρικής στα υψηλότερα πρότυπα που είναι τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά μακροπρόθεσμα. Δείχνουμε μεγάλη υπερηφάνεια για το έργο που επιτελούμε και αυτό σημαίνει ότι η ικανοποίησή σας είναι η πιο σημαντική πτυχή της φροντίδας μας.

ΑΝΩΔΥΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό ίσως που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι υπάρχει τρόπος όλες οι εργασίες που πραγματοποιούνται στο Οδοντιατρείο να γίνονται με ΑΝΩΔΥΝΟ τρόπο. Στο Ιατρείο μας καταρρίπτουμε το μύθο ότι ο Οδοντίατρος πονάει. Από το πρώτο κιόλας ραντεβού θα εξαφανιστούν όλες οι φοβίες που ίσως έχετε και θα αντικατασταθούν από σιγουριά και άνεση. Αυτό αποτελεί δέσμευσή μου. Έχω τον τρόπο να εφαρμόζω απόλυτα ανώδυνη Οδοντιατρική. Απόδειξη είναι τα παιδιά που έρχονται στο Οδοντιατρείο και είναι οι πιο άνετοι και άφοβοι ασθενείς μου σε σημείο που προκαλούν την έκπληξη των γονιών τους.

Tο DENTAL COSMETIC  STUDIO  είναι ένα σύγχρονο και  εξοπλιμένο  με εξελιγμένη οδοντιατρική τεχνολογία ιατρείο ,που εξασφαλίζει έγκαιρη διάγνωση τερηδόνας χωρίς ακτινογραφία τις περισσότερες φορές ,όπως και ανώδυνη χωρίς αίσθηση μουδιάσματος αναισθησία . . Έχουμε αντιμετωπίσει αρκετούς αγχώδεις  και νευρικούς πελάτες, που είχαν κακές εμπειρίες σε οδοντιατρείο στο παρελθόν. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας την πιο ευχάριστη οδοντιατρική εμπειρία που θα τους επιτρέψει να ξεπεράσουν κάθε φόβο και να διατηρήσουν τα δόντια τους για το υπόλοιπο της ζωής τους.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΑΣΗΨΙΑ ΑΝΤΙΣΗΨΙΑ

Δίνεται τεράστια έμφαση τόσο στην καθαριότητα και την υγιεινή όσο και στην σωστή αποστείρωση των εργαλείων, των μηχανημάτων και των επιφανειών ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο κινδύνου από μολυσματικές ασθένειες.

Κύκλος αποστείρωσης εργαλείων: 

  1. Τα εργαλεία μετά τη χρήση μπαίνουν σε λουτρό ειδικού αποστειρωτικού υγρού
  2. Στο τέλος της ημέρας πλένονται
  3. Κατόπιν τοποθετούνται σε ειδικά σακουλάκια αποστείρωσης όπου κλείνονται αεροστεγώς
  4. Τέλος μπαίνουν σε κλίβανο αποστείρωσης

Μετά την αποστείρωση διατηρούνται στα σακουλάκια αποστείρωσης για να είναι προστατευμένα ακόμα και από την κοινή σκόνη, και ανοίγονται μπροστά στον ασθενή. Κάθε ασθενής έχει ένα πλήρως αποστειρωμένο σετ εργαλείων κλεισμένο αεροστεγώς σε σακουλάκι αποστείρωσης.

Όλα αυτά για μένα είναι ζωτικής σημασίας και δε με ενδιαφέρει αν αυξάνεται το κόστος με αυτόν τον τρόπο.

Μια εμπειρία  5 αστέρων

Από την αρχή μέχρι το τέλος της οδοντιατρικής σας περίθαλψης, διασφαλίζουμε ότι θα έχετε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας. Αφιερώνουμε  αρκετό χρόνο ώστε να καλύψουμε όλες τις ερωτήσεις και τις ανάγκες σας . Είμαστε πάντα σε θέση να προσφέρουμε διάφορες επιλογές κατά την παροχή της θεραπείας μας. Θα αφιερώσουμε επιπλέον χρόνο για να συζητήσουμε μαζί σας όλες αυτές τις επιλογές, έτσι ώστε να είστε σε θέση να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση για τη θεραπεία σας.

Ηθική Οδοντιατρική Φροντίδα

Πιστεύουμε  ότι είναι σημαντικό να έχετε ένα όμορφο και λευκό λαμπερό χαμόγελο , αλλά η υγεία των δοντιών σας είναι η πιο σημαντική πτυχή. Θα αφιερώσουμε τον επιπλέον χρόνο για να είμαστε διαφανείς με όλη τη θεραπεία μας και τι να περιμένουμε από αυτή.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Ερχόμενος στο Ιατρείο μας πρέπει να ξέρετε πως θα υπάρχει απόλυτος σεβασμός στον πολύτιμο χρόνο σας. Αυτό γίνεται με όσο το δυνατόν αυστηρότερη τήρηση των ραντεβού και με υπολογισμό του χρόνου εργασίας σε κάθε ασθενή.

Η αυστηρή τήρηση των ραντεβού γίνεται και για έναν δεύτερο λόγο εκτός από το σεβασμό του χρόνου του ασθενούς. Πρέπει ο Οδοντίατρος να δουλεύει με άνεση χωρίς πίεση χρόνου και χωρίς άγχος. Φανταστείτε να δουλεύω στο στόμα σας και στο σαλόνι να βρίσκονται πέντε άνθρωποι όπου ο ένας θα κουδουνίζει τα κλειδιά του, ο άλλος θα «βήχει» και κάποιος άλλος θα χτυπάει την πόρτα του Ιατρείου για να ρωτήσει αν θα αργήσω.

Στο Οδοντιατρείο μας υπάρχει σεβασμός του χρόνου σας, ήρεμη, απρόσκοπτη, ολοκληρωμένη εργασία σε κάθε ραντεβού και περιορισμός των επισκέψεων στις απολύτως απαραίτητες.

Εγγυημένη θεραπεία

Όλη η θεραπεία που πραγματοποιούμε παρέχεται στα υψηλότερα πρότυπα, χρησιμοποιώντας  υλικά άριστης  ποιότητας. Καθώς είμαστε υπερήφανοι για τον εαυτό μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παράσχουμε μια εγγύηση  για όλη τη δουλειά μας, που ποικίλει από ένα (1) έτος μέχρι δέκα (10) ανάλογα με το είδος της οδοντιατρικής εργασίας και με προυπόθεση του ετήσιου οδοντοστοματικού ελέγχου  (μια ή δυο φορές το χρόνο ).

Ευκολία

Είμαστε ένα οδοντιατρείο , που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Αθήνας κοντά στο metro στάση αμπελόκηποι  γραμμή 1 (μπλε) για αεροδρόμιο  Παρέχουμε 24ωρη υπηρεσία επείγουσας ανάγκης 7 ημέρες την εβδομάδα, έτσι ώστε οι ασθενείς μας να μην χρειάζεται να ανησυχούν για τυχόν οδοντιατρικά προβλήματα εκτός ωρών λειτουργίας.

Ευέλικτες επιλογές πληρωμής

Γνωρίζουμε ότι ανάλογα με τις οδοντικές ανάγκες σας, το κόστος της θεραπείας μπορεί να είναι αρκετά υψηλό. Παρέχουμε μια σειρά από επιλογές που επιτρέπουν την πληρωμή με την πάροδο του χρόνου. Επιτρέπουμε την πληρωμή σε μικρά τμήματα κατά τη διάρκεια της θεραπείας καθώς και επιλογές  δόσεων ή εφάπαξ καταβολής μέσω πιστωτικής κάρτας.


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο