Ανώδυνη Οδοντιατρική

Ανώδυνη Οδοντιατρική

Γιατί να προκαλεί φόβο η επίσκεψη στον οδοντίατρο; Στατιστικές έρευνες στην Ευρώπη και την Αμερική έχουν δείξει ότι οι πιο πιθανοί λόγοι που οι ασθενείς καθυστερούν την ετήσια επίσκεψή τους στον οδοντίατρο είναι οι εξής:

  • Ο φόβος του πόνου.
  • Ο φόβος της ένεσης ή ο φόβος ότι η ένεση δεν θα φέρει αναισθησία.
  • Ο φόβος των παρενεργειών της αναισθησίας.
  • Το αίσθημα της ανικανότητας για αντίδραση και της απώλειας του ελέγχου.

Η σκέψη που αμέσως μας δημιουργείται είναι ότι, η ρίζα των περισσότερων φόβων σχετικά με τον οδοντίατρο βρίσκεται στην αναισθησία και ότι έχει σχέση με αυτή όπως βελόνα , μούδιασμα, απώλεια έλεγχου , και αποτελεσματικότητα της αναισθησίας με επιτυχή αποκλεισμό του πόνου.

                 

Δεν είναι τυχαίο ότι από τότε που γεννήθηκε η οδοντιατρική επιστήμη, τους τελευταίους αιώνες ο οδοντίατρος απεικονίζεται πάντα με μια ένεση στο χέρι! πόσοι ασθενείς έρχονται στο ιατρείο με συσσωρευμένα προβλήματα και παραδέχονται πως ο λόγος που άφησαν τα δόντια τους σε αυτή την κατάσταση είναι ότι η σκέψη και μόνο της ένεσης είναι ικανή για να αναβάλουν και για αυτόν το χρόνο την επίσκεψη στο οδοντιατρείο!

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό ίσως που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι υπάρχει τρόπος όλες οι εργασίες που πραγματοποιούνται στο Οδοντιατρείο να γίνονται με ΑΝΩΔΥΝΟ τρόπο

Στο Ιατρείο μας καταρρίπτουμε το μύθο ότι ο Οδοντίατρος πονάει. Από το πρώτο κιόλας ραντεβού θα εξαφανιστούν όλες οι φοβίες που ίσως έχετε και θα αντικατασταθούν από σιγουριά και άνεση. Αυτό αποτελεί δέσμευσή μου. Έχω τον τρόπο να εφαρμόζω απόλυτα ανώδυνη Οδοντιατρική. Απόδειξη είναι τα παιδιά που έρχονται στο Οδοντιατρείο και είναι οι πιο άνετοι και άφοβοι ασθενείς μου σε σημείο που προκαλούν την έκπληξη των γονιών τους.

Η Οδοντιατρική είναι ο κλάδος της ιατρικής επιστήμης που μπορεί να ξαναδώσει στους ανθρώπους τη χαρά , τη ζωντάνια και την ομορφιά της στοματικής υγείας.


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο