Το ιατρείο μας

Επιστημονικός υπεύθυνος της σελίδας odontiatroi-athens.gr είναι ο χειρουργός οδοντίατρος κ. Ιωάννης θ. Τσαούσης , απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στην αισθητική και επανορθωτική οδοντιατρική.

Το ιατρείο μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών, μέσα σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον που προσπαθεί να καλύψει τις υψηλές σας απαιτήσεις, αναφορικά με το αισθητικό αποτέλεσμα και την άριστη στοματική υγιεινή.

Έχοντας συναίσθηση ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται φόβο όταν επισκέπτονται τον οδοντίατρο,καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε ο ασθενής να νιώθει άνετα και να ολοκληρώνει την θεραπεία του εντελώς ανώδυνα .

Το ιατρείο μαςΤαυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στον  ασθενή να έχει γνώση και καταβάλλεται προσπάθεια να κατανοήσει την στοματική του κατάσταση ώστε να είναι σύμφωνος με τον θεράποντα για την θεραπεία που θα ακολουθηθεί ή να επιλέξει συνειδητά, όταν έχουμε περισσότερες από μια επιλογές, αυτή που του ταιριάζει καλύτερα.
Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στο θέμα της αποστείρωσης των εργαλείων και του χώρου εργασίας. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται τα τελειότερα μέσα αποστείρωσης, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια των ασθενών μας.
Το χαμόγελο είναι το πρώτο που παρατηρούν οι άνθρωποι γύρω μας και άρηκτα συνδεδεμένο με την ομορφιά. Το Dental Cosmetic Studio ειδικεύεται στο χώρο της οδοντιατρικής αρκετά χρόνια και είναι κοντά σας αναλαμβάνοντας κάθε προσπάθεια να σας χαρίσει όμορφα και υγιή χαμόγελα. Το χαμόγελο είναι ένα επικοινωνιακό όπλο πρώτης γραμμής που βελτιώνει την ψυχολογία μας.
 
Η Εργασία μαςΗ αισθητική οδοντιατρική με το “μακιγιάζ” των δοντιών ,προσφέρει πολλές επιλογές, για τους ασθενείς που είναι δυσαρεστημένοι με το χαμόγελο τους, με ανώδυνες τεχνικές χωρίς αναισθησία και μόνιμο αποτέλεσμα αναβαθμίζοντας αραιά σε σμιχτά, στραβά σε ίσια, μικρά σε μεγαλύτερα, σπασμένα και φθαρμένα σε φυσικά, σκουρόχρωμα σε λευκά, παρεμβαίνοντας και διορθώνοντας πολλές φορές και προβλήματα σύγκλισης με μικρές χασμοδοντίες (αραιάδόντια) ή διόρθωση της σχέσης του προγναθισμού της επάνω με την κάτω γνάθο, αλλάζοντας το προφίλ του στόματος σε σχέση με την γραμμή της μύτης και του πηγουνιού. Αν είστε ένας από αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα λαμπερό και υγειές χαμόγελο, μπορείτε να περιηγηθείτε πιο κάτω στις ιστοσελίδες του ιστοχώρου μας και να ενημερωθείτε σχετικά με τις αισθητικές και συμβατικές θεραπείες που σας αφορούν. Ο ΧώροςΜπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα το μετατρέψουμε στο χαμόγελο των ονείρων σας που θα σας χαρίσει ψυχική ευεξία και επιτυχία σε όλους τους τομείς.
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληθώρα πληροφοριών, σχετικές με την σύγχρονη οδοντιατρική.
Πιστεύουμε πως οι ασθενείς μας, θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωμένοι, προκειμένου να αποφασίσουν σχετικά με τις δυνατότητες θεραπείας, το κόστος και την διατήρηση της στοματικής τους υγιεινής
Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν βρείτε τις πληροφορίες που αναζητάτε, μην διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε και θα είμαστε ευτυχείς να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Προγραμματίστε ένα ραντεβού μαζί μας


Διεύθυνση:Χρήστου Βουρνάζου 6,
Αθήνα 115 21
Τηλ:+302106453352
Τηλ:+306972053252
Ωρες που μπορείς να μας επισκεφτεις
Δευτέρα 10:30π.μ.–9:00μ.μ.
Τρίτη 10:30π.μ.–9:00μ.μ.
Τετάρτη 10:30π.μ.–9:00μ.μ.
Πέμπτη 10:30π.μ.–9:00μ.μ.
Παρασκευή 11:00π.μ.–9:00μ.μ.
Σάββατο Κλειστά
Κυριακή Κλειστά
 
 
Image