Η αλλαγή του χαμόγελου μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη ζωή σας.

Η αισθητική οδοντιατρική διορθώνοντας τα δομικά και αισθητικά ελαττώματα μπορεί να αναδείξει τη φυσική σας ομορφιά  και να έχει θετική επίδραση στη γενική σας ευεξία.  

Εκτός από την επίδραση στην εμφάνιση του χαμόγελου, τα φθαρμένα, σπασμένα, με στροφή ,στραβά ή αραιά δόντια μπορούν να επηρεάσουν τα ούλα και τη γνάθο σας. Με την εφαρμογή των όψεων πορσελάνης και ρητίνης , ο Dr.Τσαούσης  μπορεί να αποκαταστήσει τα κατεστραμμένα δόντια και συνδυάζοντας συγκεκριμένες τεχνικές και αρχές αισθητικής , να δημιουργήσει μακροχρόνια αποτελέσματα που ωφελούν την υγεία των δοντιών σας  και τα προστατεύουν από βλάβες. Μπορεί επίσης να κρύψει βαθιούς λεκέδες και αποχρωματισμούς  για ένα μόνιμα λευκό, λαμπερό χαμόγελο. Όταν βελτιώνετε το χαμόγελό σας, γίνετε εξέταση  κάθε παραμέτρου  της οδοντικής σας κατάστασης για να διασφαλιστεί  ότι είστε σε θέση να επιτύχετε το πιο υγιές και ελκυστικό χαμόγελο.

Συχνά, οι ασθενείς μας που  τους κατασκευάζουμε όψεις  από πορσελάνη ή υποβάλλονται σε άλλες παρεμβάσεις αισθητικής οδοντιατρικής εμπνέονται από την εμφάνιση του νέου τους χαμόγελου και πολλοί συνεχίζουν και  επιδιώκουν να θέτουν  νέους στόχους για επιτεύγματα  στη ζωή τους . Εξερευνώντας τις επιλογές σας με τον Dr Τσαούση   μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τα οφέλη ενός όμορφου  χαμόγελου με αυτοπεποίθηση.