Σταθεροποίηση οδοντοστοιχίας

Σταθεροποίηση οδοντοστοιχίας

Αν έχετε χαλαρές και με  κακή εφαρμογή οδοντοστοιχίες, η ικανότητά σας να τρώτε και να μιλάτε μπορεί να επηρεαστεί.

Λόγω των προόδων στην οδοντιατρική, υπάρχει τώρα μια διαδικασία με την οποία η οδοντοστοιχία σας μπορεί να στερεωθεί στην γνάθο σας με οδοντικά εμφυτεύματα. Αυτή η θεραπεία, γνωστή ως σταθεροποίηση οδοντοστοιχιών, προσφέρει στους ασθενείς με οδοντοστοιχίες μια πιο μόνιμη λύση και μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής σας. Θα είστε σε θέση να απολαύσετε πάλι τα αγαπημένα σας φαγητά και να αισθανθείτε άνετοι χαμογελαστοί, ασφαλείς  γνωρίζοντας ότι οι οδοντοστοιχίες σας παραμένουν σταθερά  τοποθετημένες.

Ως μέρος αυτής της θεραπείας, θα χρειαστείτε χειρουργική επέμβαση για να τοποθετήσετε τα εμφυτεύματα στη γνάθο  σας. Όταν έχουν ενσωματωθεί με το οστό και τους περιβάλλοντες ιστούς μετά από  μια χρονική περίοδο, οι οδοντοστοιχίες σας τοποθετούνται πάνω από τα εμφυτεύματα μέσω μιας σειράς ειδικών εξαρτημάτων. Αυτό σημαίνει ότι οι οδοντοστοιχίες σας μπορούν να αφαιρεθούν για καθαρισμό, αλλά  και να  τοποθετηθούν ξανά  παραμένοντας σταθερές στη θέση τους.

Μερικά από τα άλλα οφέλη που θα απολαύσετε με αυτό το είδος θεραπείας είναι ένα όμορφο  χαμόγελο, αυτοπεποίθηση, λιγότερος ερεθισμός των ούλων σας και δεν  βγάζετε τα δόντια σας  κατά την διάρκεια του ύπνου.


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο