Θεραπεία ροχαλητού

Θεραπεία ροχαλητού

Εσείς ή ο σύντροφός σας μήπως  πάσχετε από αναπνευστικές δυσκολίες κατά τη διάρκεια του ύπνου, όπως ροχαλητό ή αποφρακτική άπνοια ύπνου;

Ίσως  η γνώση ότι η οδοντιατρική μπορεί να έχει μια λύση για σας μπορεί να σας ικανοποιήσει και να νιώσετε πιο ασφαλείς. Μια σειρά από ενδοστοματικές συσκευές   είναι τώρα διαθέσιμες και μπορούν να τοποθετηθούν από τον  οδοντίατρο που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα με το  ροχαλητό σας παρεμποδίζοντας την κάτω σιαγόνα να πέσει πίσω κατά τη διάρκεια του ύπνου, αποτρέποντας έτσι το κλείσιμο των αεραγωγών σας, που θα σας σταματήσουν από το να  ροχαλίζετε.

Μια  τέτοια εξατομικευμένη ενδοστοματική συσκευή είναι φτιαγμένη  από αποτυπώματα  που λαμβάνονται από τα δόντια σας για να εξασφαλιστεί ότι σας ταιριάζουν και εφαρμόζουν με άνεση. Κατασκευασμένο από ένα ειδικό πλαστικό υλικό, ο νάρθηκας φοριέται τη νύχτα και λειτουργεί κρατώντας την κάτω σιαγόνα σε ελαφρά εμπρός θέση. Αυτή η θέση ανοίγει τον αεραγωγό σας, επιτρέποντάς σας να αναπνέετε καλύτερα και κατά συνέπεια να κοιμάστε καλύτερα.

Μιλήστε σήμερα στον οδοντίατρό σας για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του ροχαλητού σας.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε τον οδοντίατρό σας το συντομότερο δυνατόν, ώστε τα προβλήματα  των γνάθων σας να μην χειροτερεύουν με την πάροδο του χρόνου και να απαιτούν πιο δραστικά μέτρα για να διορθωθούν.


Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο