Πολιτική Ακύρωσης Ραντευού

Πολιτική Ακύρωσης Ραντευού

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άριστη οδοντιατρική φροντίδα σε εσάς και τους υπόλοιπους ασθενείς μας. Σε μια προσπάθεια να είμαστε συνεπείς με αυτό, έχουμε μια πολιτική ακύρωσης που μας επιτρέπει να προγραμματίζουμε ραντεβού για όλους τους ασθενείς. Όταν προγραμματίζεται ένα ραντεβού, ο χρόνος που έχει διατεθεί είναι για εσάς και όταν δεν έρχεστε στο ραντευού σας και δεν μας ειδοποιείτε έγκαιρα ο χρόνος αυτός δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ενός άλλου ασθενούς που μπορεί και να βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση του πονόδοντου.
Η πολιτική μας είναι η εξής:
Παρακαλεισθε να μας ειδοποιήσετε μια ημέρα πρίν το προγραμματισμένο ραντευού σας ,σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε ή να αναπρογραμματίσετε το ραντεβού σας. Αυτό επιτρέπει σε άλλους ασθενείς να προγραμματιστούν σε αυτό το ραντεβού. Εάν δεν προσέλθετε στο ραντεβού σας χωρίς να επικοινωνήσετε πριν με το ιατρείο μας εντός της απαιτούμενης προθεσμίας, αυτό θεωρείται ένα χαμένο ραντεβού και Θα επιβαρυνθείτε με χρέωση 20,00 €. Δεν μπορούν να προγραμματιστούν μελλοντικά ραντεβού χωρίς την καταβολή του τέλους μη έγκαιρης ακύρωσης .
Επιπλέον, εάν ένας ασθενής καθυστερήσει περισσότερο από 20 λεπτά χωρίς προηγούμενη έγκαιρη ειδοποίηση, τότε ανάλογα με την προβλεπόμενη διάρκεια του προγραμματισμένου ραντευού του , θα έχουμε ή την μη ολοκλήρωση της προγραμματισμένης θεραπείας μέσα στα χρονικά περιθώρια που μας απομένουν για το συγκεκριμένο ραντευού ή την μη πραγματοποίηση του ραντευού και σε αυτήν την περίπτωση την χρέωση του τέλους των 20€ για την μη έγκαιρη ειδοποίηση του ιατρείου .
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική, ενημερώστε μας και θα χαρούμε να διευκρινίσουμε τυχόν ερωτήσεις που έχετε.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Για τυχών ακύρωση ραντευού συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας 

Αίτημα Ακύρωσης Ραντευού

ή επικοινωνήστε μαζί μας 

Τηλ:+302106453352
Κιν.Τηλ:+306972053252
Email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκτύπωση   Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο