Γιατί να μας επιλέξετε

Γιατί να μας επιλέξετε...

Η ζεστασιά και η οικειότητα που χαρακτηρίζει τους χώρους του Ιατρείου, χαρακτηρίζει και τη φιλοσοφία μας.

Ερχόμενοι στο Οδοντιατρείο μου θα βρείτε μία φιλική προσέγγιση με κατανόηση, και διάθεση πραγματικής επικοινωνίας. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όποιον έρθει στο Ιατρείο μου και όχι απλώς να κάνω τη δουλειά μου διεκπεραιωτικά.

Στο ιατρείο μου, θα μπορέσουμε να συζητήσουμε το πρόβλημά σας, θα λύσουμε τις απορίες σας και θα βρούμε την καλύτερη λύση για ένα όμορφο χαμόγελο και ένα λειτουργικό στόμα. Όλα αυτά, έχοντας βαθιά επίγνωση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που όλοι βιώνουμε με λογική και σύνεση στον οικονομικό παράγοντα μιας και είναι πάγια πεποίθησή μου ότι η Οδοντιατρική και η Ιατρική δεν είναι εμπόριο.

Παρακάτω σας παραθέτω κάποια στοιχεία για να καταλάβετε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες παρέχεται η Οδοντιατρική θεραπεία.

ponodontos2452101203

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΑΣΗΨΙΑ ΑΝΤΙΣΗΨΙΑ

Δίνεται τεράστια έμφαση τόσο στην καθαριότητα και την υγιεινή όσο και στην σωστή αποστείρωση των εργαλείων, των μηχανημάτων και των επιφανειών ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό ενδεχόμενο κινδύνου από μολυσματικές ασθένειες.

Κύκλος αποστείρωσης εργαλείων:

1. Τα εργαλεία μετά τη χρήση μπαίνουν σε λουτρό ειδικού αποστειρωτικού υγρού
2. Στο τέλος της ημέρας πλένονται
3. Κατόπιν τοποθετούνται σε ειδικά σακουλάκια αποστείρωσης όπου κλείνονται αεροστεγώς
4. Τέλος μπαίνουν σε κλίβανο αποστείρωσης
Μετά την αποστείρωση διατηρούνται στα σακουλάκια αποστείρωσης για να είναι προστατευμένα ακόμα και από την κοινή σκόνη, και ανοίγονται μπροστά στον ασθενή. Κάθε ασθενής έχει ένα πλήρως αποστειρωμένο σετ εργαλείων κλεισμένο αεροστεγώς σε σακουλάκι αποστείρωσης.

Όλα αυτά για μένα είναι ζωτικής σημασίας και δε με ενδιαφέρει αν αυξάνεται το κόστος με αυτόν τον τρόπο.

ponodontos2452101202

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΕΠΙΦΑΝΙΩΝ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν το χερούλι του προβολέα, το κουμπί που ρίχνει νερό στο ποτηράκι, τα κουμπιά που ανεβοκατεβάζουν την έδρα, τα χερούλια των συρταριών της εργαλειοθήκης κλπ. είναι πράγματι καθαρά και στείρα μικροβίων; Σε εμάς λαμβάνεται ειδική μέριμνα για να μην διασπείρονται μικρόβια στις διάφορες επιφάνειες και μετά από κάθε ραντεβού ψεκάζονται όλες οι επιφάνειες με ειδικό απολυμαντικό σπρέι. Θα παρατηρήσετε εάν έρθετε στο Ιατρείο μου πως υπάρχει ένας λανθάνων χρόνος μεταξύ των ραντεβού όπου γίνονται αυτές οι εργασίες καθαριότητας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει ο ένας μετά τον άλλον. Έχει τύχει να νομίσει κάποιος πως τον άφησα να περιμένει 5 λεπτά για να κάνω διάλειμμα. Όμως εγώ αυτήν την ώρα «ψέκαζα».

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΥΓΙΕΙΝΗ

Μετά από αυτά που διαβάσατε παραπάνω νομίζω πως δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο για την φροντίδα της καθαριότητας και της υγιεινής όλων των χώρων του Ιατρείου. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας με την πρώτη ευκαιρία.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

Ερχόμενος στο Ιατρείο μας πρέπει να ξέρετε πως θα υπάρχει απόλυτος σεβασμός στον πολύτιμο χρόνο σας. Αυτό γίνεται με όσο το δυνατόν αυστηρότερη τήρηση των ραντεβού και με υπολογισμό του χρόνου εργασίας σε κάθε ασθενή.

Η αυστηρή τήρηση των ραντεβού γίνεται και για έναν δεύτερο λόγο εκτός από το σεβασμό του χρόνου του ασθενούς. Πρέπει ο Οδοντίατρος να δουλεύει με άνεση χωρίς πίεση χρόνου και χωρίς άγχος. Φανταστείτε να δουλεύω στο στόμα σας και στο σαλόνι να βρίσκονται πέντε άνθρωποι όπου ο ένας θα κουδουνίζει τα κλειδιά του, ο άλλος θα «βήχει» και κάποιος άλλος θα χτυπάει την πόρτα του Ιατρείου για να ρωτήσει αν θα αργήσω.

Στο Οδοντιατρείο μας υπάρχει σεβασμός του χρόνου σας, ήρεμη, απρόσκοπτη, ολοκληρωμένη εργασία σε κάθε ραντεβού και περιορισμός των επισκέψεων στις απολύτως απαραίτητες.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ)

Έχοντας συναίσθηση της δύσκολης εποχής που διανύει η χώρα μας ,με κοινωνική ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης ,για την διατήρηση ενός αξιοπρεπούς επιπέδου στοματικής υγείας των συμπολιτών μου, εκτός από την παροχή οδοντιατρικών υπηρεσιών με την κλασσική τιμολόγηση, εφαρμόζω πλάνα παροχής οδοντιατρικής φροντίδας με τιμές που είναι λογικότατες και προσαρμοσμένες στους καιρούς. Σκοπός είναι όλοι να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην στοματική υγεία, κόντρα στο πνεύμα της εποχής ότι κάποιοι είναι δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας άνθρωποι. Η παροχή των οδοντιατρικών υπηρεσιών γίνεται μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα με ενδιαφέρον για την αλλαγή της φιλοσοφίας του ασθενή και την ενεργοποίηση του πάνω στα θέματα της στοματικής του υγείας, μακριά από τις ταλαιπωρίες και τις αναμονές του δημόσιου συστήματος υγείας και την ολοσχερή έλλειψη πρόνοιας στον χώρο της οδοντιατρικής.

Σύντομα θα ενημερωθείτε για το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας οδοντιατρικής περίθαλψης και εγγύησης οδοντιατρικής εργασίας.


ΑΝΩΔΥΝΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό ίσως που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι υπάρχει τρόπος όλες οι εργασίες που πραγματοποιούνται στο Οδοντιατρείο να γίνονται με ΑΝΩΔΥΝΟ τρόπο. Στο Ιατρείο μας καταρρίπτουμε το μύθο ότι ο Οδοντίατρος πονάει. Από το πρώτο κιόλας ραντεβού θα εξαφανιστούν όλες οι φοβίες που ίσως έχετε και θα αντικατασταθούν από σιγουριά και άνεση. Αυτό αποτελεί δέσμευσή μου. Έχω τον τρόπο να εφαρμόζω απόλυτα ανώδυνη Οδοντιατρική. Απόδειξη είναι τα παιδιά που έρχονται στο Οδοντιατρείο και είναι οι πιο άνετοι και άφοβοι ασθενείς μου σε σημείο που προκαλούν την έκπληξη των γονιών τους.

ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ

Ένα πράγμα που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι «τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα» στη συγκεκριμένη περίπτωση και τα υλικά. Ποτέ στα 12 χρόνια που είμαι Οδοντίατρος δεν μου πέρασε από το μυαλό να κάνω περικοπές σε θέματα που αφορούσαν εργαλεία και υλικά. Φροντίζω πάντα να χρησιμοποιώ μόνο τα καλύτερα υλικά και εργαλεία που διατίθενται στο εμπόριο.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Στο χώρο του Οδοντιατρείου μας γίνονται όλες οι Οδοντιατρικές εργασίες και υπάρχει συνεργασία με άριστους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων της Οδοντιατρικής. Αναγνωρίζω πως πρέπει να υπάρχει εξειδίκευση των εργασιών και συνεργασία με άριστους συναδέλφους στους επιμέρους τομείς. Δεν είναι εφικτό να καλύπτονται όλες οι εργασίες από ένα μόνο άτομο. Δυστυχώς, με το να παρακολουθεί κάποιος ένα ημερήσιο σεμινάριο δεν γίνεται αυτόματα και γναθοχειρουργός, εμφυτευματολόγος, ορθοδοντικός κλπ.

Προσωπικά πιστεύω στον καταμερισμό των εργασιών για την ασφάλεια του ασθενούς και για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής παρεχόμενης υπηρεσίας. Συνεργάζομαι με Γναθοχειρουργό με τεράστια εμπειρία στην Αμερική ο οποίος έρχεται στο χώρο του Οδοντιατρείου για τις διάφορες επεμβάσεις που χρειάζονται (ακροριζεκτομές, αφαίρεση κύστεων και κοκκιωμάτων, αφαίρεση εγκλείστων κλπ.)

Επίσης, στην εμφυτευματολογία, την τοποθέτηση των εμφυτευμάτων αναλαμβάνει ένας από τους κορυφαίους εμφυτευματολόγους της Ευρώπης με τον οποίο συνεργάζομαι και κατόπιν εγώ αναλαμβάνω την κατασκευή και τοποθέτηση των δοντιών πάνω στα εμφυτεύματα.

Επίσης συνεργάζομαι και με Ορθοδοντικό άριστο γνώστη του αντικειμένου του.Τέλος πρέπει να αναφέρω το Οδοντοτεχνικό εργαστήριο που συνεργάζομαι και το οποίο διέπεται από τις ίδιες με τις δικές μου αντιλήψεις για τα υλικά, την ποιότητα των εργασιών και τη συνέπεια.

Δημοσκόπηση

Πότε θα νιώθατε άνετα και ήρεμα στο οδοντιατρείο

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε Μαζί μας .

Διεύθυνση

ΙΩΑΝΝΗΣ θ. ΤΣΑΟΥΣΗΣ,
Βουρνάζου 6 και Τσόχα,
Αμπελόκηποι, Αθήνα,
+302106453352,
+306972053252
  

Connect With Us