Αισθητική οδοντιατρική

Η κλασσική οδοντιατρική επικεντρώνεται στην στοματική υγιεινή, πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενειών του στόματος. Η αισθητική οδοντιατρική διατηρεί τις βασικές αρχές της κλασσικής οδοντιατρικής δίνοντας έμφαση στην αισθητική βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών του ασθενούς, ώστε να επιτευχθεί το τέλειο χαμόγελο.

Στρας στα δόντια

Το χαμόγελο εκφράζει τα πάντα για σας. Δείχνει πότε είστε φιλικοί, γοητευτικοί, ευτυχισμένοι.

Εάν σας αρέσουν τα αξεσουάρ, κάντε το με ένα χαμόγελο. Με πάρα πολύ εύκολο τρόπο και με μικρό κόστος διαδικασίας, μπορούμε να βάλουμε σε ένα ή περισσότερα δόντια ένα μικρό κόσμημα που μπορεί να είναι στρασάκι, χρυσό, ασημένιο, ή ακόμη και πολύτιμος λίθος. Σε διάφορα σχήματα και χρώματα.

Λεύκανση

Το χρώμα των δοντιών δεν είναι ίδιο σε όλους τους ανθρώπους. Πολλοί έχουν σκούρα δόντια εκ γενετής, σε άλλους τα δόντια σκουραίνουν λόγω διατροφής, λήψης φαρμάκων, καπνίσματος ή τραυματισμού. Σημαντικός παράγοντας είναι και η ηλικία.

Αντιγηραντική Οδοντιατρική

Τα δόντια μπορούν να πουν την ηλικία σας; Με το πέρας της ηλικίας το πρόσωπο υφίσταται μια φυσική χαλάρωση καθώς και πτώση, τα χείλη χάνουν την ελαστικότητά τους και συνήθως γίνονται λεπτά, με ρυτίδες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το πρόσωπο να δείχνει την ηλικία του! Ακόμα και στα δόντια σημειώνονται ορατές διαφορές. Το αρχικό μήκος ελαττώνεται, σημειώνεται απώλεια διαφάνειας, ρωγμές και μικροσπασίματα στην αδαμαντίνη, χάνουν τη λευκότητά τους, διαβρώνονται, μικραίνουν.

Όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης είναι μια υψηλού επιπέδου τεχνική που μπορεί να αλλάξει ριζικά το χαμόγελο, καθώς παρεμβαίνει τόσο στο χρώμα όσο και στο μέγεθος, το σχήμα και τη διάταξη των μπροστινών δοντιών. Εάν επιθυμείτε ένα ελκυστικό και όμορφο χαμόγελο και θέλετε να δείχνετε νεότεροι, οι όψεις πορσελάνης είναι οι καταλληλότερες.

Ουλεκτομή – Ουλοπλαστική

Η ουλοπλαστική, είναι μία αισθητική οδοντιατρική θεραπεία που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της γενικής εμφάνιση των δοντιών ενός ατόμου. Είναι μία απλή σχετικά χειρουργική επέμβαση στο περιοδόντιο. Είναι η αφαίρεση τμήματος των ούλων που περιβάλλουν ένα η περισσότερα δόντια. Αφαιρούνται ιστοί που πάσχουν ή μπορεί να είναι αναγκαίο για να “καθίσει” σωστά μία ακίνητη προσθετική εργασία.

Όψεις ρητίνης

Ένα όμορφο και λαμπερό χαμόγελο, χωρίς αμφιβολία, προσφέρει αυτοπεποίθηση και χαρίζει ελκυστικότητα στο πρόσωπο. Ωραίο χαμόγελο, όμως δεν σημαίνει απλώς ίσια και άσπρα δόντια στην σειρά, σαν … κιμωλίες. Το μέγεθος και το σχήμα των δοντιών, το περίγραμμα, η φορά και οι αναλογίες τους, αλλά και το πώς αυτά εναρμονίζονται με τους μαλακούς ιστούς του προσώπου ( ούλα, μάγουλα, χείλη) είναι παράγοντες που επηρεάζουν καθοριστικά την αισθητική του χαμόγελου.

Δημοσκόπηση

Πότε θα νιώθατε άνετα και ήρεμα στο οδοντιατρείο

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε Μαζί μας .

Διεύθυνση

ΙΩΑΝΝΗΣ θ. ΤΣΑΟΥΣΗΣ,
Βουρνάζου 6 και Τσόχα,
Αμπελόκηποι, Αθήνα,
+302106453352,
+306972053252
  

Connect With Us